EDNA KFT

Kárpitos bútorok felújítása, bútorszövet értékesítés

Edna kft. 20 éve a lakosság szolgálatában


Az Edna Kft 1996 óta vállalja a kárpitozás teljes körű lebonyolítását, a szövetválasztástól, a kész bútor használati helyére való szállításáig.

Bútorfelújítás tartalmazza a tartószerkezetek átvizsgálását, a rugózat ellenőrzését, javítását, ülőfelület, karfa, támla javítását illetve cseréjét, a megrongálódott vázszerkezet megerősítését, cseréjét, és igény szerint a látszó fa részek lakkozását.

Kárpitozás során szükség szerint cseréljük az elhasználódott szivacsot. Két féle minőséget tartunk biztosítani. (normál és kemény minőség.). Cseréljük a bútorrugókat, hevedert, görgőket. Cseréljük az elhasznált bútorvasalatokat, és mindent, ami a bútorok javítása során szükséges.

A kárpitozás a szövetkiválasztással kezdődik.

Telephelyünkön lehetőség van, több mint 500 féle szövetből választani. Megtalálható a nagy kopásállóságú, vízzel tisztítható, antibakteriális és az állatbarát szövetek. Választhat plüss, mikroplüss, zsenílía, bársony, valamint zsákszövésű- és mikroszálas szöveteket. Kínálunk antik, modern, retró, stílusú szöveteket. A hagyományos szövetek mellett választható műbőr textilbőr kárpitok is.

Tudunk ajánlani szövetet a kerti bútorainak felújítására, UV és vízálló tulajdonságokkal.

Bútorának az egyéni arculatának a kialakításában digitális bútoröltöztető programmal segítünk, így a valóságban is láthatja, amit elképzelt.

Vállaljuk bőrgarnitúrák részleges és teljes kárpitozását. A kárpitozáshoz a valódi bútorbőrt, marhabőrt 50 féle színben és több féle minőségben tudunk biztosítani.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Ügyfeleink a lakosság mellett az irodák, üdülők, panziók, szállodák, egészségügyi intézmények.

Kárpitozzuk az autók belső terét, motorkerékpárok, robogók, quadok ülését, masszázságyat és masszázsfoteleket.   

Fontosnak tartjuk, hogy áraink a legelfogadhatóbbak legyenek!

Várjuk tisztelettel üzletünkben, műhelyünkben,